Professionell & prisvärd stubbfräsning i Skellefteå

powered by Typeform

Toppvalet för stubbfräsning i Skellefteå

Vi har erbjudit professionell stubbfräsning i Skellefteå i flera år till mängder av nöjda kunder. Vi tar oss an alla typer av stubbar och alla typer av uppdrag, stora som små och åt privatpersoner såväl som företag. 

När du anlitar oss så anstränger vi oss fullt ut för att ge dig den bästa servicen som går att få i Skellefteå och att du ska bli helnöjd med resultatet. Våra priser är förmånliga och konkurrenskraftiga samtidigt som vår stubbfräsning håller högsta möjliga kvalitet.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du har några frågor, vill boka in en tid eller vill begära en kostnadsfri offert. Du har möjligheten att ringa oss eller begära en offert helt utan kostnad. Vi kommer då kontakta dig inom kort med ett anpassat, oslagbart och fast prisförslag. 

Stubbfräsning Skellefteå

Fördelar med vår service

En komplett trädservice

Hos oss har du möjligheten att anlita oss endast för stubbfräsning om du har en eller flera stubbar som du behöver få bort. Du kan även kombinera stubbfräsning med trädfällning och/eller bortforsling om du är i behov av en mer komplett trädtjänst. 

Förmånliga och fasta priser

Våra priser är förmånliga, rättvisa och fasta. När vi ger dig ett kostnadsfritt prisförslag så är det ett fast pris utan dolda avgifter. Ju fler stubbar du behöver fräsa desto lägre blir priset för varje individuell stubbe.

Stubbfräsning i världsklass

Även då våra priser är så pass bra är vår service samtidigt enastående. Vi är punktliga och lyssnar till dina behov för att sedan ge dig en stubbfräsning som långt överstiger dina förväntningar och lämnar din trädgård i perfekt skick.

RUT-avdrag

Du som anlitar oss som privatperson kan även använda dig utav RUT-avdraget för vår fantastiska stubbfräsning, vilket sparar dig hela 50% av den totala arbetskostnaden. Ja, du hörde rätt, hela 50%. Detta hjälper vi dig med från början till slut.

Vi har lösningen för alla stubbar

Oavsett hur många stubbar du behöver hjälp med, vilken diameter de har och hur svåra och komplicerade de än verkar så har vi lösningen du söker. Hos oss är alla kunder välkomna och inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Hög kundnöjdhet

Vi jobbar hårt för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt med våra stubbfräsningar, även om detta innebär att vi gör det lilla extra som du kanske inte förväntar dig. Vi tar oss mycket hellre längre tid på oss för att lämna din trädgård i ett perfekt skick än att göra något snabbt och ge dig ett halvtaskigt resultat. Det är så vi jobbar här.

Vad kostar det?

Vad kostar stubbfräsning i Skellefteå hos oss egentligen? Svaret på den frågan beror på flera olika faktorer såsom exempelvis antal stubbar, underlag, stubbarnas diameter, dess omgivning och om du vill kombinera med bortforsling och/eller trädfällning. Det bästa sätter för att ta reda på priset för din stubbfräsning är att begära en kostnadsfri offert nedan. Detta är snabbt och enkelt och tar endast några sekunder att göra. Vi kommer sedan att kontakta dig med ett fantastiskt erbjudande inom kort. Hos oss på Skellefteås Trädfällning har vi endast fasta priser utan överraskningar efter avslutat arbete.  

Välkommen att kontakta oss för stubbfräsning i Skellefteå

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, vare sig du har frågor om vår service, vill boka in en tid eller få ett kostnadsfritt prisförslag. Vi ser fram emot att höra från dig och ge dig den bästa stubbfräsningen som finns att få i Skellefteå.

Hos oss kan du räkna med ett professionellt bemötande och en service av högsta kvalitet till bra priser. Vi är väldigt måna om alla våra kunder och anstränger oss alltid för att du ska bli nöjd och att din trädgård ska lämnas bättre än någonsin tidigare. Kontakta oss för stubbfräsning i Skellefteå genom att ringa oss eller begära din kostnadsfria offert nedan. Välkommen!

powered by Typeform