Om

Skellefteås Trädfällning strävar vi inte efter att vara det största företaget, eller det som tjänar mest pengar. Istället har vi som mål att kunna erbjuda dig som kund hos oss professionell och säker trädfällning till förmånliga priser. Vi hjälper dig gärna att använda RUT-avdraget för att spara hela 50% på dessa redan väldigt bra priser. 

Något som många inte vet är att trädfällningsyrket faktiskt är ett av världens mest riskfyllda arbeten (endast efter krabbfiske). Därför vill vi trycka hårt på vikten av säkerhet i våra arbetsmetoder. Ute på våra trädfällningsuppdrag använder vi bara säker och godkänd utrustning och våra arborister arbetar på ett ansvarsfullt sätt med ett högt säkerhetstänk. Vi erbjuder även bortforsling och stubbfräsning i Skellefteå, antingen som enskilda tjänster eller kombinerat med fällning av dina träd. 

Vår personal har alla behörigheter och försäkringar som krävs för trädtjänsterna vi erbjuder. En annan sak som är viktig för oss är tydlig transparens och kommunikation mellan våra trädfällare och dig som kund. Vi berättar klart och tydligt vad det är vi kommer att göra och vi lyssnar noga på dina önskemål för att sedan göra din vision till en verklighet. Detta för att du ska känna dig extra trygg under hela processen, från första kontakten med oss till färdigt resultat. Varmt välkommen!